[av_layerslider id=’15’ av_uid=’av-rqxzzv’]

Newsflash:
Websitebouwers No Murphy en Protele failliet!

Protele en No Murphy zijn de namen van de J&V Benelux BVBA, De Roskam 14, 2970 Schilde.
Dit webdesignbureau werd op 12 mei 2017 failliet verklaard door de Rechtbank van koophandel te Antwerpen na vroegtijdige afsluiting van de procedure WCO.

Het gevolg hiervan is dat alle bestaande websites van hun klanten binnenkort offline zullen gaan en niet meer zichtbaar zullen zijn! Wanneer precies dit zal gebeuren is moeilijk in te schatten maar dit zal in de nabije toekomst gebeuren.

De kans dat deze bedrijven overgenomen worden is zo goed als onbestaande, J&V Benelux BVBA stond bekend voor zijn nogal schimmige, onduidelijke contracten, zodat een potentiële overnemer alleen maar ellende zou overnemen.

Dit was het standaardproces van een verkoopovereenkomst bij J&V Benelux:

– Om de klant te overhalen om een website te nemen worden er geschenken zoals gratis iphones, tablets, laptops, computers, flatscreens,…
– Het contract is een lease overeenkomst met Grenke Lease, meestal voor een periode van minimum 48 maanden. De website is nog niet gemaakt!
– J&V Benelux overhandigt het leveringsbewijs van de ‘geschenken’ aan Grenke Lease en ontvangt direct de totale waarde van de overeenkomst.
– De klant die gekozen heeft om een website te nemen bij J&V Benelux moet over de ganse periode van 4 jaar zijn leasecontract van de ‘geschenken’ afbetalen.
– Na de nodige aanmaningen van de klant aan J&V Benelux wordt er meestal ook wel een eenvoudige, statische website opgeleverd.

Kort samengevat:
Als de eigenaars van een No Murphy of Protele website geen actie ondernemen zal de domeinnaam van de website in quarantaine geraken en na 40 dagen wordt die dan vrijgegeven voor registratie door om het even wie! De website zelf en mogelijks ook de mailbox inhoud zal verloren gaan.

Concreet betekent dit voor velen dat hun website en e-mail verkeer heel binnenkort zullen onderbroken geraken. De inhoud van zowel de website als de e-mailboxen zullen onherroepelijk verloren gaan!

Heb je zelf ook nog een website die gemaakt werd door No Murphy of Protele, aarzel dan niet langer en contacteer ons.

Neem contact met ons op om een snelle oplossing te vinden voor dit dringende probleem. We kunnen meteen nazien op welke gebieden de website nog kan verbeterd worden. We merken dat de meeste websites van No Murphy en Protele niet goed gevonden worden in Google en meestal ook verouderd zijn.

Get In Touch

telefoon03 297 07 32
0477 39 17 14
0476 82 03 69

telefoonProcor Brasschaat
Zegersdreef 55
2930 Brasschaat

telefoonProcor Knokke
Heistlaan 165
8301 Knokke-Heist