Webdesign Knokke

U wilt een goede, professionele website of webshop op maat voor uw zaak in Knokke? Procor ontwerpt uw website.

“ProCor” bvba heeft in haar 9-jarige ervaring reeds een ganse (r)evolutie meegemaakt in de wereld van het internet. Onze passie staat voor alles wat met het internet te maken heeft, maar we staan u tevens bij in de totale conceptontwikkeling van uw huisstijl (logo’s, drukwerken, e.a.)

Actief in België, Spanje en Nederland, richten wij ons op KMO’s, winkels, horecazaken en vrije beroepen. Onze dienst richt zich op het ontwerpen en hosten van websites, E-Shops & online applicaties. Vandaag ondersteunt ProCor meer dan 600 klanten.

Wij onderscheiden ons door het feit dat wij een compleet pakket opleveren via één partner, gaande van het schrijven van de teksten & programma’s, het ontwerpen van websites tot het nemen van professionele foto’s.

Al onze websites zijn mobielvriendelijk en dus op elk toestel vlot te lezen.. Daarnaast zijn al onze websites uitgerust met een Content Management Systeem of CMS. Dat zorgt ervoor dat u eenvoudig uw eigen website kan beheren.

Kort gezegd, past een Procor Responsive website zich automatisch aan, wanneer de schermresolutie (schermgrootte) veranderd. Het grote voordeel hiervan is, dat je website op zowel een smartphone als een tablet als op een ‘gewoon’ scherm perfect leesbaar is.

WEBDESIGN KNOKKE – PROCOR Referenties!

We richten ons specifiek op bedrijven en KMO’S. Ook het optimaliseren van een bestaande website behoort tot de mogelijkheden.
Bekijk zeker onze referenties om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

WEBDESIGN OP MAAT TE KNOKKE

ProCor.be heeft eigen webdesigners en ontwerpt leuke, professionele & goed ogende websites op maat van uw bedrijf, naargelang uw wensen en binnen de afgesproken budgetten en deadlines.

Is uw bedrijf gelegen in Knokke? Wij komen graag naar u toe om samen te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij een bezoek wordt er gekeken naar al uw wensen en wat u met de website van plan bent. Op basis hiervan wordt dan een offerte uitgewerkt. Keep in mind: een goede website levert je prospecten op. Vraag daarom nu hier een offerte aan.

Get In Touch

telefoon03 297 07 32
0477 39 17 14
0476 82 03 69

telefoonProcor Brasschaat
Zegersdreef 55
2930 Brasschaat

telefoonProcor Knokke
Heistlaan 165
8301 Knokke-Heist

© 2017 Procor BVBA I Zegersdreef 55 I 2930 Brasschaat I België | 03 297 07 32 I 0477 39 17 14 I Website by Procor | GDPR
Open Chat
1
Close chat
Hallo, welkom op onze website! Kunnen wij U van dienst zijn of heeft U vragen?

Start